Tervetuloa Demonin järjestämiin tapahtumiin! Järjestämme vuoden mittaan lukuisia tapahtumia. Skaala ulottuu on niin lautapeli-illoista sitseihin, kuin vuosijuhlista halloween-naamiaisiin.

Laitathan Demonin Facebook-sivun seurantaan, niin pysyt helposti kärryillä siitä mitä tapahtuu ja missä!

Kysyhän meiltä lisää, jos jokin jäi mietityttämään, ja tule ihmeessä mukaan järjestämään näitä ja muita tapahtumia!

Uusia kavereita ja pelejä

Lautapelaajia

Haluatko päästä suututtamaan koko luokkasi, ennen kuin muistat edes kaikkien nimet? Meillä on ratkaisu! Lautapeli-ilta!

Demonin lautapeli-ilta järjestetään joka toinen viikko Arabiassa. Paikalla pääset pelaamaan mukavassa seurassa niin loistavaksi todettuja klassikkoja kuin kuumimpia uutuuspelejäkin. Tarjolla on aina pientä purtavaa!

Lautapeli-illoissa on joskus jokin teema, jonka puitteissa Demoni tuo paikalle pelejä. Voit tuoda pelattavaksi aina kuitenkin mitä tahansa pelejä! Ja toivoahan saa!

Lautapelit.fi:n logo

Ylpeänä esittelemme myös yhteistyökumppanimme lautapeli-illoissa: lauta- ja seurapelien maahantuoja, julkaisija sekä erikoisliike Lautapelit.fi.

Drink or Treat

Drink or Treat -bileet ovat Demonin perinteiset halloween-naamiaiset.

Hei me sitsataan!

Sitsit ovat perinteiset akateemiset pöytäjuhlat, joiden erityispiirteenä on koko juhlan läpi jatkuvat juomalaulut. Sitsien luonne määrittyy tapauskohtaisesti – pukukoodi voi vaihdella tummasta puvusta teema-asuun!

Ominaista on kuitenkin rennon railakka tunnelma; hyvillä sitseillä et syö ruokaasi lämpimänä. Sitseillä on myös tietyt säännöt ja käytännöt, joita on syytä noudattaa…

Vuosijuhlat

Demonin jäseniä vuosijuhlilla

Vujut eli vuosijuhlat ovat joka vuosi tai harvemmin järjestettävät illallisjuhlat yhdistyksen kunniaksi.

Juhlat alkavat onnittelu- ja kiitospuheilla sekä maljannostolla. Juhlan edetessä puheita voidaan pitää lisää ja mahdolliset kunniakirjat luovutetaan.

Vujuilla, kuten sitseilläkin, on tapana laulaa juomalauluja. Vujut ovat kuitenkin hieman muodollisempi tilaisuus kuin sitsit ja pukukoodina onkin usein iltapuku ja tumma puku tai jopa frakki.